Fylld gratinerad kycklingkorv.
Slängde ihop en annorlunda variant av ugnsbakad korv & potatismos ikväll.
Lillans smaklökar skrattade nog därinne så som hon åt! Inte ofta jag inte måste tvinga i henne maten, men idag gled allt ner utan minsta tjat.
Nu måttar jag ju aldrig när jag lagar mat men skulle uppskatta att detta var ungefär vad jag hade i:
Det här behöver du :
6 st tjocka kycklinggrillkorvar.
2 dl riven ost (jag använde vanlig hushållsost)
150 gram philadelfiaost
1 dl finhackad scharlottenlök
2 msk bostongurka
2 tsk dijonsenap
Salt & peppar
Sås:
Lillans smaklökar skrattade nog därinne så som hon åt! Inte ofta jag inte måste tvinga i henne maten, men idag gled allt ner utan minsta tjat.
Nu måttar jag ju aldrig när jag lagar mat men skulle uppskatta att detta var ungefär vad jag hade i:
Det här behöver du :
6 st tjocka kycklinggrillkorvar.
2 dl riven ost (jag använde vanlig hushållsost)
150 gram philadelfiaost
1 dl finhackad scharlottenlök
2 msk bostongurka
2 tsk dijonsenap
Salt & peppar
Sås:
2 dl grädde
2 msk ketchup
GÖR SÅHÄR :
Ta en ugnsfast form lagom till 6 korvar. Skär ett längsgående djupt snitt i varje korv. Rör ihop ingredienserna till fyllningen och fördela i snitten på korvarna. Vispa ihop grädde och ketchup och slå över. Gratinera i 200 grader ca 20-25 min. Servera med potatismos.
Gött vare minsann!
Kommentarer
Postat av: Åsa Stjerndorff
Det ska jag testa, låter gott :)
Postat av: Anne
Ser svin gott ut! Ska testa det ikväll" :)
Trackback