Kaos.

Känns som om jag lever i ett kaos. Rutiner ska skapas, det ska duschas, tvättas, lagas mat och göras matlådor, städas.. Ja ni vet hur det är, allt det där vardagliga som ska göras. Måste göras. Och jag är ifrån Inez mycket mer än jag någonsin varit. Skolan är kaos. Kaos i klassen. Praktikplats ska hittas. Massa nya termer. Nya bekantskaper.

Jag behöver bara vara. Andas. Sova. Tänka. & jag saknar Inez även om jag träffar henne varje dag så saknar jag henne. Jag är ju van att vara ifrån henne ett par timmar i veckan. Nu plötsligt är det 6 timmar om dagen. Jag vet att det är värt det och att jag egentligen varit ganska bortskämd som haft "lyxen" att vara hemma med henne så länge. Jag vet att det är nyttigt för oss. Eller nej, det vet jag inte alls. Alla påstår det men jag känner det inte. Det känns inte alls hälsosamt. Men det är väl en inkörsport det här. Snart är jag säkert inne i lunket som alla andra svenssons.
 
 
Idag har vi iallafall ägnat eftermiddagen åt att försökt njuta av den allra sista värmen innan hösten verkligen är här. Vi la filtar i gräset och bara hade det bra. Kollade lite på himlen, flygplanen på himlen och busade. Inez pratar ju och sprudlar av ideer precis hela tiden. Allt ska ifrågasättas och allt ska pratas om. Allt från var sniglarna kommer ifrån till var dom bor och äter. Typiskt 3åringar skulle jag tro. Hon pratar rent och mycket. Energin i denna ungen är otrolig. Hon är snäll och givmild men dominant. Hon ska bestämma. Jag får mycket beröm för henne. Får man skryta om sitt barn? Isåfall gör jag det nu. Folk tror sällan att hon är precis fyllda 3 eftersom hon är så duktig. Skrytmamma är jag. Gött att skryta lite. Hon är mitt livs kärlek. Fina lilla barn! ♥
 

tidevarv

Gud säger att han har den ultimata fjärrkontrollen.
Jag tilllåter mig att tvivla.

-

 
Idag är allt annorlunda, men fortfarande konstigt. Jag överanalyserar allt som vanligt. Och gör allt till en stor jävla katastrof när det bara handlar om något som man inte ens behöver bli upprörd över. & jag hatar att jag jämt gör sådär. och jag förstår ju att han blir trött på allt när jag bara flippar ur och inte kan resonera som en normal människa.

jag vet var jag står och jag vet vad jag vill. så mycket mycket mycket.
och så väl att det bara springer runt i hela kroppen.