Every time she fell I caught her.

Alldeles snart så är påsken över & det måste ha varit den varmaste påsken på flera år?! Vid elva i förmiddags så var det 29 grader ute. Helt galet! Men det ska bli regn i vecka & det ska bli så himla skönt! Älskar regn! Det är det mysigaste som finns. Specillt om man kan ha fönstret öppet och känna regndoften. Det och bensin måste vara det godaste dofterna som finns.

På tal om bensin.. jag skulle vilja bo i ett garage där det doftar bensin. Det är den godaste doften jag vet. Om man kunde så hade jag velat äta doften. Eller ha den som parfym. Jag önskar mig en bensindunk i födelsedagspresent. Så kan man ta en sniff. Jag minns tillochmed att jag redan som liten tyckte att den där doften var alldeles fantastisk. I helgen luktade jag tillochmed in i Sandras tanklock. HAHA! Sjukt hur gott det kan lukta. Det slår allt!

Idag har vi iallafall spenderat eftermiddagen i apladalen med Sandra, Eddie, Sussi & Tindra-Louise. Vi hade med oss fika och barnen fick gunga lite. Känns som om man aldrig kan sitta på rumpan och typ prata längre. Inez-Gynette är ÖVERALLT. Det ska klättras, rullas, försöka krypa, klättra på mig, klättra på andra. Äta på det, kladda på det. Och vilket humör damen har fått. Herrejisses! Igår hittade jag lillfröken med ett chips i handen. Det satt hon mycket nöjt och sög på. Jag tog det ifrån henne och vilket levande det blev. Hon blev vansinng. Hon vrålade som en stucken gris. Och vad jag skrattade. Kunde verkligen inte hålla mig. Hon var så söt & så arg.. Lilla lilla du ♥!

I övrigt mår vi bra, jag känner av min pollenallergi men det är ingenting till skillnad mot andra år. Förra året när jag var gravid så gick det jättebra med bara lite känningar och det verkar vara samma sak i år. Det verkar som om graviditeten ändrat på det & det är jag verkligen tacksam för. Jag chansade och tog inte sprutan i år eftersom jag mådde så bra förra året, och det verkar gå bra. Kliar lite i näsan gör det, men det kan jag ta. Andra år har jag ju varit totallt däckad och tagit piller som gjort mig tröttare än tröttast.

Lilla I har fått som utslag överallt på hela kroppen, så imorgon måste jag ringa till Barn&ungdomsmedicinska. Kan inte lilla I bara få vara bra i sin hud? Blir så himla orolig..

Lite bilder från idag:












Bilder från långfredagen!

 

jag och min nyponros har likandana klänningar!


Bilderna har min fina barndomsvän Sandra tagit :)

 



Världens bästa skärtorsdag!

Jaha, då var det längesen jag bloggade igen. Jag ska erkänna att jag faktiskt inte hinner. Och när jag har tid över väljer jag att typ laga mat, eller duscha eller liknande. Tvätta känns det som jag gör typ dagligen. Ett barn gör en hel del tvätt ska jag erkänna.. Jaja.

Dom tre senaste dagarna har varit galet jobbiga. Litens andra tand har trängt sig igenom och det har verkligen bidragit till en ledsen liten tjej. Ingen sömn har jag fått heller direkt. Men hennes gudföräldrar hade henne ett par timmar igår så jag fick vila mina öron lite. Men det bästa var när hon kom hem. Då har man hunnit sakna halft ihjäl sig och står ut med det mesta igen. En liten paus kan göra under! & inatt fick jag faktiskt sova igen :) Hela 8 timmar! & idag är hon pigg och glad igen! Älskade lillungen min ♥

Idag är det iallafall skärtorsdagen och den har sen länge varit planerad! Vi har spenderat dagen hemma hos finaste Lisa och Vincent med resten av mammaligan. Alla våra barn var påskkärringar & påskgubbar och Viggo han var en liten påsktupp! Vi åt påskmat och hade påskäggslek och sen åt vi godis och påskbakelser, pratade & skrattade. Lisa hade dessutom gjort de godaste jag ätit på länge, ett hemmagjort knäckebröd! Det var alldeles fantastiskt! Eftersom det varit så fint väder så kunde vi sitta ute på deras altan hela dagen! Första utematen i år för min del! Fina bästa mammorna! Jag gav dom en varsin liten påskpresent. Jag vill att dom ska veta hur mycket jag uppskattar dom. Dom ställer verkligen upp och lyssnar när allt är kaos. Fina ni! Tack för ni orkar lyssna och peppa! Sen satt vi ute i trädgården i solen på en filt och myste.

Nu kommer lite bilder från dagen på våra fina påskkärringar, gubbar & tuppar:


Min älskade nyponros & Eddie.
Dom ser ut som Emil & Ida ♥!


Åh, haha! Sötaste Vincent!


Lilla Ebba!




& allas våran påsktupp, Viggo!

Sen hade jag ingen bra bild på Tindra-Louise tyvärr.. Men det kommer. Min kamera ligger nämnligen kvar hos Lisa ;). Sen borde man ta en bild på alla mammor med. Kan vara kul det med att ha om 20 år och se hur vi såg ut. Det får vi ordna tjejer! Nu ska jag iallafall ta min sovande påskkärring och krypa ner i sängen och titta på Big Brother. Imorgon ska vi picknicka. Och efter det ska jag träffa min barndomsvän Sandra!

 




Världens vackraste!


Läkarbesök!

Har varit på barn&ungdomsmedicin idag. Liten reagerade rätt kraftigt och snabbt på ägg för ett tag sen. Så då fick vi en remiss dit. Vi har ju redan varit där ett par gånger med hennes hud. Och läkaren vi har där är verkligen alldeles fantastisk. Min fina nygifta väns pappa för övrigt. Och samma läkare som vi träffade på BB. Men det är fin personal överhuvudtaget där. Så himla snälla och förstående. Jag går dit med glädje kan jag tala om.
Först vägde vi henne iallafall, 80 gram hade hon gått upp på 2 veckor. Sen pratade vi med läkaren som skickade oss på pricktest. Och vilken reaktion hon fick! Kraftig reaktion på en gång. Så ja, hon är äggallerisk. Så nu har det skickats en remiss till en dietist. Så nu är det bara till att börja lära sig om det. Känns inte alls kul om jag ska vara ärlig. Klart att det kommer gå bra, inge problem när man lärt sig. Men just nu känns det som om det är ägg i allt. Känns som om min nyponros inte ens kommer få äta glass.. Inte för att det är aktuellt ännu men ändå.
Och jag vet inte ens hur hon kan ha det?! Är inte sånt här ärftligt?!
Nog om det..

Iallafall så sitter jag ENSAM här hemma. Helt konstigt & tomt. Liten är hos sina gudföräldrar och jag & mina fina mammor ska ut och äta. UTAN BARN! Känns lite konstigt, men roligt! Är så glad att jag har dom ♥!

Älskar dig!

24/11 2006

cause it's the speed of you the shape of you the nerve of you
the way you move all that we do can't get enough of the speed of you



Här kommer texten till min älskade unge som jag läste på dopet:

Och så kom hon tillslut.
Den här fantastiska  flickan.
Hon har gjort mig till en mycket bättre människa.
Hon har kommit till mig och tagit över hela min existens.
Det tog lite tid att landa i det här. Att bli lugn. Att förstå.
Det tog lite tid, så som dom sa att det skulle göra. Men det blev så fantastiskt.

Inez, min stora kärlek, mitt syre, mitt blod och mellan varven även min huvudvärk.

Nu ska vi blåsa på maten när den är för varm. Peka så att rätt sko hamnar på rätt fot. Visa hur man knyter skosnören. Sätta plåster på osynliga sår som uppstår när du trillar. Ligga steget före så att du inte får inredningen i huvudet. Förlåta mig själv när du får det. Byta väldigt många blöjor till.  Jaga bort spöken under sängen. Läsa alla sagorna, torka alla tårarna. Samla alla skratten.

Tack för att det var just du som växte under mitt hjärta Inez, tack för att jag fick bli din mamma.

 



Jag hinner liksom inte riktigt med.

Idag invigde vi Osuddenrundan för första gången denna säsongen. Sussi & lilla Tindra-Louise hakade på. För er som inte bor här så är det en promenad på cirka 7 kilometer från mig. Lilla I skrek nog i cirka 6 av det 7 kilometerna vi gick. Hon skrek, och skrek och skrek. Så fort jag tog upp henne tystnande hon. Men att bära henne i 7 kilometer och samtidigt köra en vagn, det var inget långvarigt alternativ. Så vi fick stanna ungefär sjuttioelva gånger och försöka få henne nöjd. Men icke. När vi pausade vid sjön och gungade var hon helnöjd. Skrattade och myste. Men sen när hon skulle ner i vagnen var det samma visa igen. Hon skrek och skrek och skrek. Till slut med kanske 1 kilometer kvar så somnade hon.. Phu! Det var en pärs. Och en blåsa på stortån fick jag!

Efter det klippte jag Emma. Hon blev så tjusig så.
Sen har jag tvättat och rensat i en garderob. Rensat bort tjocka vinterjackor och plockat fram vårkjackorna.

Eh... intressant fakta. Om min tvätt och ett skrikigt barn? Hur kul är mitt liv? Äh, antar att det är såhär det är. Småbarnslivet. Jag älskar det dock. Lilla fina lillhöna. Du är min lycka ♥!

Imorgon ska vi testa på Kom&Lek istället för rytmiken. Våra barn börjar bli lite för stora för rytmiken. Hur nu det gick till?! Våra barn var ju nyss småsmå svalor som bara låg där. Och nu, nu är det fart och fläng. Kolla dit, rulla dit. Kolla på han. Prata. Åla. Så nu är det dags att testa om detta passar dom bättre. Tycker inte alls om tiden dock. 14.30.. det känns för sent. Man är ju lite van vid det där 10 passet på torsdagar.

På torsdag ska mammaligan ut och äta. Utan barn! Uh.. jag är nervös och kan inte riktigt se fram imot det. Jag hatar att vara ifrån Inez-Gynette. HATAR. Jag blir så halv och meningslös. Jag kan verkligen inte fatta att jag haft ett liv innan henne. Vad gjorde jag då? Sov?
Men det blir nog säkerligen mysigt. Ska bli roligt att göra sig lite fin iallafall, för det där är ju inget man lägger någon direkt energi på.

Nuuuu ska jag krypa ner jämte min lilla fjäder och pussa hennes lilla panna.

Vill också säga grattis på födelsedagen till min älskade vän Patricia.
Hoppas din dag varit bra! Önskar vi kunde varit där och firat dig!
Saknar dig finafina vän!



Ingen i världen kommer jag älska så som dig.


På en liten blå planet är du min lycka, min oändlighet.
Jag älskar dig så.





Grattis på 7månadersdagen älskade barn!

Idag blir min lilla Inez-Gynette 7 månader! Älskade lilla videung ♥! Du är så fantastisk och jag är så tacksam för att jag har dig. Du är min luft, min stora kärlek. Mitt allt. Lilla lilla nyponros!

Idag var jag & Sussi på skatteverket och ändrade namnen på våra barn. Eller ja, inget radikalt. Jag la till ett bindestreck på Inez-Gynette eftersom ingen fattar att hon har ett dubbelnamn och jag vill att det ska användas i sammanhang som, dagis, läkare, skola med mera. Sen att familjen förkortar det, oftast till Inez, det är helt okej även om jag skulle föredra att hela användes mer.. & Suss la till ett bindestreck hon med :). Lilla Tindra-Louise!

På tal om min älskade unge! Funderar på att publicera texten jag skrev och läste på Lilla Is dop. Nu känns det mer okej när bloggen är skyddad. Nu kan inte vem som helst bara ta den eller få läsa mina känslor. Om ja intresset finns att läsa den vill säga?!

Jag har egentligen ingenting mer att säga, tänderna jäklas en del här hemma just nu. Men den är bra söt, den där lilla tanden! & en till är på G!

klotets vackraste barn ♥