Babyrytmik & planering.

Inez Gynette har fått en tand! Det ni! En liten liten vass en! & Där har vi alltså anledningen till gnället de senaste dagarna. Dock misstänkte jag att det var en liten liten vit på väg upp eftersom hon varit lite vass. Och så rätt jag hade! Men jisses vad jag kommer sakna det där tandlösa lilla leendet. Det är ju det bästa som finns..
Och nu kan hon inte bita mig i näsan längre, för nu gör det minsann ont!
Lilla nyponrosen min ♥!

Idag har vi allafall varit på babyrytmik med mina fina mammor. Emelie & Ebba var dock hemma för Emelie var sjuk. Krya på er! Iallafall så fikade vi innan rytmiken och sen gick vi på det sena passet vid klockan 2, och tur var det, annars hade dom bara varit 2 personer, nu blev vi iallafall 6 :)! Namnsången gick ovanligt snabbt må jag säga. Efter det gick vi en runda på stan.

Sen har vi planerat lite framåt & nu längtar jag till påsken som bara den! Vi ska nämnligen ha påsklunch på skörtorsdagen och då ska alla våra barn vara påskkärringar/gubbar & så ska vi ha påskäggslek! Det ska bli så roligt. Och ja.. vi mammor tycker nog det är så mycket roligare än vad barnen tycker ;) Haha! Litens gudmor är snäll och ska sy ett förkläde och en liten huvudscarf till skärtorsdagen :)!
Och den 14onde ska vi mammor ut och äta utan våra barn. Det ska med bli roligt att bara vara vi mammor :). Fast jag är redan nervös. Hatar lämna ifrån mig liten, blir så himla halv. Känner mig meningslös utan henne. Men ja, det tar vi då. Ingen ide att älta nu.

Sen fick jag en fin present från min fina vän Sandra idag! Tack fina vännen! Jag blev så himla glad, det var 4 fina koppar & en jättefin serveringsbricka. Helt i min smak! Tack ♥!

Nehä, nu ska jag ordna inför natten, ställa fram flaskor inför nattmålen och borsta tänderna.. Sen blir det bigbrother.

Suddig mobilbild på lilla älskling i sin nya vagn i sina nya fina solglasögon :)


Godmorgon goooodmorgon!

Det känns som en enda stor röra just nu. & egentligen så vill jag ju inte lösenordsskydda bloggen. Men när lilla Is pappas familj sitter och läser och misstolkar och sen skvallar vidare och har sig, då får det vara. Och det är så synd att hans familj förstör såhär. Att dom gör att jag inte kan leva mitt liv som jag vill.

Iallafall..
Igår var dagen ett evigt gnäll och kändes milslång. Ungen gnällde i princip hela dagen. Och anledningen är att en liten liten tand är på väg upp, den känns men syns inte! Och det är ju inte så konstigt att hon blir gnällig, men jag trodde ett tag jag skulle lägga mig ner och gråta. Men sen fick hon en alvedon på kvällen och sov så gott. Lilla älskling ♥!

Det var även dags för BVC igår, läkarkontroll. Egentligen var det 6 månaderskollen men det blev mer en 7 månaderskoll eftersom tiden blivit ombokad 2 gånger.. 7830 gram & 68 cm var hon! & läkarkollen gick bra. Inga anmärkningar. Efter det fikade vi hos Sandra & Eddie. Och sen tog vi vad som kändes som en jättelång promenad till stan. Eddie behövde nya badbyxor minsann!

Sen på kvällen smsade litens pappa som helt plötsligt tror han ska få ha lilla I. Men han träffar henne typ var trejde vecka i 30 minuter varav dom 30 minuterna sitter han vid datorn eller pratar med mig om hur full han var i helgen eller om sitt jobb. Så han kan glömma att han får ha henne om ens för en kvart.
Han känner inte henne och han kan inte tillgodose hennes behov, han kan komma och slita upp henne när hon sover eller upp från matbordet och så fungerar det ju inte liksom.. Så det kan han glömma.
Så på onsdag ska vi till familjerätten. Själva. Utan honom. Ska bli så jävla skönt. Nu ska det bli lite ordning på det här. Jag orkar inte med han mer.

Och som ni kanske förstår, så är detta givetvis inte allt. Det har egentligen varit kaos sen hon föddes. Men jag har inte velat skriva om det eftersom jag vet att hans familj läser min blogg. Men nu så, nu är det ju fritt fram och jag MÅSTE få prata/skriva om det. Annars kommer jag låta hans jävla manipulerande sätt äta upp mig.

Sen ska jag säga att jag har låtit honom komma när han vill och stanna hur länge han vill sen hon föddes. Men att han sen har noll intresse i henne och inte tar chansen att faktiskt komma och engagera sig, det får stå för han. Men jag har iallafall varit jävligt snäll. För snäll. Och nu är det stopp. Ska bli så skönt att ta allt genom familjerätten.

Nej, nu ska jag inte skriva mer om det, blir bara förbannad..

Liten ligger här brevid på en filt och river sönder det senaste numret av Vi Föräldrar.  Jaja, bara hon är nöjd så ;) Idag ska vi bada i simhallen! Mysigt!


Beslut

Nu har jag äntligen tagit ett beslut! Frånochmed måndag kommer bloggen vara fullt ut lösenordsskyddad. Så vill ni ha lösenord så kan ni skriva det här så kommer jag skicka ut det på söndagkväll. Jag kommer bara ge det till människor som känns okej, och som jag känner att jag litar på.

Familj & vänner - givetvis.
Även en del läsare som jag vet följt mig sen den andra bloggen. Men många kommer att sållas bort. Av många skäl. Det främst är att jag känner mig hämmad. Jag vill skriva vad jag vill och kunna lägga ut vilka bilder jag vill på mig och min dotter. Jag vill kunna dela mina åsikter utan att få kritik.

& till du "anonyma" som idag kommenterat om Inez Gynettes pappa & familj och om smutskastning.. Till dig, eller ska jag säga er? Till dig vill jag bara säga att är du så dum att du inte förstår att IPadresser kan spåras? Man är aldrig anonym på nätet. Och har man med en datakunnig tjej att göra så ska man nog inte ge sig ut på allt för djupt vatten!

Så detta är mitt sista inlägg fram tills den blir lösenordsskyddad :)

Ha en fin vecka nu!


Besviken

Är så himla besviken. Aldrig aldrig mer ska jag be någon om något.

Jag sitter här och är irriterad, arg, ledsen och så jävla trött på allt.
Jag har fått nog. Nåde dig den dagen allt kommer dra igång, du kommer inte få det lätt.

Jag vill skriva precis vad som har hänt här och bara kasta skit på dig och din helvetesfamilj. Men eftersom jag vet att några av dom läser här så är det väl lika bra att låta bli. Annars blir det väl liv i luckan.
Ni är iallafall otroligt jävligt jobbiga och jag önskar att jag aldrig mer behövde ha med er att göra.
Tycker faktiskt att ni kan dra åt helvete allihopa, för ni lyssnar aldrig, ni pratar skit, ni låtsas vara så jävla bra men ICKE. Det är ni inte, ni är tamigfan de värsta jag vet. Ni spelar ett jävla spel för galleriet. Det ska se så bra ut utifrån men egentligen så skiter ni i vilket.

Blablablaaaa, ordkrig typ. Önskar jag kunde skriva precis vad jag tyckte och tänkte.
Kanske ska lösenordsskydda bloggen? För ni har faktiskt inte med MITT liv att göra.<
Det tål att tänkas på.

Skulle kokat soppa men jag är så jävla arg att jag inte tänker göra det. Tänkte umgås med gnällungen nummer 1 och gnälla jag med.

Man ska inte lita på någon annan än sig själv & ska man få något gjort, gör det själv.

Gungpremiär!

Spenderade förmiddagen med mina fantastiska mammor hemma hos Emelie & Ebba! Supergod lunch & fika bjöds det på! Sen lekte barnen på filten i vardagsrummet och Inez Gynette testade Ebbas hoppgunga, hon gillar den! Måste införskaffas! Där kan lillfröken roa sig själv en stund! Efter det gick jag, Lisa & Sandra till Apladalen & mötte upp Sussi och där premiärgungades det! Det var det sötaste jag sett! Tänk att ungen blivit så stor att hon kan gunga! Var tog tiden vägen? Jag hinner inte meeeed!
Efter det tog vi med oss våra barn på promenad till stan och sen en runda där. Inez Gynette fick sig ett par prickiga solglasögon, så söta. Hon kommer bli så tuff i dom så, hon invigde dom redan på vägen hem!

Min lilla videung ♥


I helgen får vi nog hem den nya vagnen! Men det beror lite på om lilla Is pappa kan hämta den, men det kan han nog allt trodde han! Det blev lite akutkris då framhjulet på den vi har nu lossnade när vi var ute och gick i lördags.. det bara rullade iväg och där stod jag och kände mig lite dum.. haha! Men vi tog oss hem iallafall även om det blev lite annorlunda ;)

I övrigt så har jag suttit i samtal till både BVC och Barnmedicin idag. Lillan fick smaka ägg i lördags och fick en reaktion, så det var bara att ringa runt. Har en återbesökstid till barnmedicin om lillans hud i sommar men ska nu få en tidigare iochmed att hon verkar ha allergier. Lillan är i vilket fall som helst äggallergisk. Så nu blir det att läsa på förpackningar och hålla tummarna för att det växer bort.

Sömn

Jag är så ledsen, eller jag vet egentligen inte om ledsen är rätt ord. Knäckt? Nej det är jag ju inte heller egentligen. Trött? Ja.. Jättetrött.
Denna natten har precis som alla andra just nu, varit ett jäkla kaos. Vet inte varför. & vet inte vad jag ska göra..

Kvällen & natten såg ut ungefär såhär:
20.30 Liten somnar efter 2 försök till att söva henne.
21.30 Liten är orolig, försöker stoppa i henne en flaska mat, men nej. det blir att ta upp henne och söva om henne.
22.00 Hon somnar om.
22.30 Orolig IGEN.
22.45 Hon somnar om.
23.30 Hon vaknar men är jättetrött. Vägrar somna om och bara skriker.
00.10 Hon somnar efter att ha gått runt med henne sen 23.30. Även jag somnar.
00.30 Hon vaknar IGEN och jag bryter ihop. Inget funkar. Inte mat, inte söva ingenting.
01.30 Hon somnar. & ja, jag somnar.
01.45 Hon vaknar IGEN. Här är jag så ledsen att jag vill dö typ. Vill inte somna om men är övertrött.
02.30 Hon somnar på min arm efter att ha gått med henne, och så lägger vi oss. Hon får alltså sova på min arm. Vågar inte lägga ifrån mig henne.

& sen sover vi till halv 8. och det får jag ju tacka gud för även om jag gärna hade sovit några timmar till..

Alltså.. vad är fel? Jag har testat ALLT. Gett henne välling, alvedon.. ingenting funkar.
Jag blir så himla ledsen, jag fattar att det är såhär att ha en bebis, absolut.. Men vore skönt att få lilla fröken att sova lite bättre iaf..
Jag vet inte ens varför jag skriver det här, antar att jag behöver lite pepp & gärna råd, eller någon som känner igen sig. Vad det kan bero på..

Nu inväntar vi iallafall Inez Gynettes mormor och sen ska vi iväg på 70årskalas för min morfar (Inez Gynettes gammalmorfar)!
& ikväll ska vi hem till Emma och äta pizza och kolla på melodifestivalen & ja, fira Sussi, hon fyllde minsann 25 igår!

Nehä, nu vaknas aprikoskräm!

Yours are the sweetest eyes I've ever seen

Känns som om jag borde bli lite bättre på det här med bloggandet. Men det är så mycket annat man prioriterar och jag mår fortfarande inte sådär jättebra. Jag mår bättre men är långt från bra. Men en dag i taget. Och för varje dag som går så blir jag bättre.

Natten till idag var sådär, som vanligt just nu. Får väl äta upp att hon sov så bra när hon var liten. Just nu spekuleras det i om liten är mjölkallergiskt. Det är ovanligt när dom är såhär små, men med tanke på hennes eksem och nattorolighet så kan det vara det som är orsaken. Men ärligt talat så tror jag inte det, jag tror mest det är en period bara.

Idag har vi inte ens varit utanför dörren. Bara myst inne! Lillan fick smaka morotspure som jag mixade ihop! Den var uppskattat, hon åt 2 iskubsbitar tillochmed! Rekord i matintag tror jag! Måste börja ge henne lite mer smakisar nu. Men hennes intresse är ju ungefär lika med noll.
Iallafall så har jag packat upp litens lilla Nalle Phu bil. Ungefär som en bobbycar men mindre och ja helt enkelt för mindre barn och med Nalle Phu grejer på. Hon var så söt när hon satt på den! Visst.. den är förstor ännu och hon sitter inge bra på den men så länge jag håller i henne så går det bra! Och den har lära-gå funktion, en kanonbil helt enkelt!

Sen kom Sandra & hennes fina Eddie hit med pizza! Mysigt! Finns alltid massa att prata om, allt från barn till ja.. vad som ungefär! & pizzan var så god! Och våra fina barn var söta mot varandra som vanligt! Eddie han charmar lilla Inez Gynette som bara den ;)! Sötungar ♥!

Liten somnade precis för natten efter en låååång sövning.. Jag har en förhoppning om att hon kanske sover lite längre imorgon! För imorgon ska vi gå på det sena passet babyrytmik så det blir iallafall lite sovmorgon :)!

Fick förövrigt svar från mitt Gynekologiska cellprov idag.. & ja, jag har cellförändringar. Det tog mig 2 1/2 vecka att få ett svar, normalt tar det 8 veckor så jag bara antar att det var en tydlig förändring.. Jäkla skit och fanhansmoster ungefär. Så nu ska jag dit inom 3 månader för ett nytt prov. Jag är inte ens förvånad. Det är ju bara så jävla typiskt. Och nu låter jag lite bitter men det är väl klart det ska drabba mig.. Ungefär så känns det.. Jaja, skitsamma. Man får ta det för vad det är och hoppas att det bara är en förändring som går bort.

Nu ska jag se klart på allas vårat Big Brother sen krypa ner jämte min varma gosiga sovande dotter!

älskade ♥


6 månader! ♥

10.52 den 6 september 2010 då kom du, klotets vackraste barn!
Grattis på halvårsdagen älskade lilla nyponros ♥
.


Där ser du själv hur högt du når


Jag ska lyfta hennes fötter
Dom ska flyttas till hon går
Den ena efter den andra
tills hon trampat upp ett spår
jag ska gå i hennes skugga
när hon faller finns jag där
Sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur stark du är.



Första helgen i mars!

Då var det fredag & helg.. igen! Inte för det spelar mig någon egentligen roll vilken dag det är men alltid fint med helg. Då känner jag inte av några måsten alls. Tvätten kan vara, disken med.. Det där tar vi på veckorna.

Veckan har varit full men lugn. Träffat Sandra & Eddie, klippt av mig håret, varit på sjukhuset. Donat med lite papper, rensat ur frysen.. & Igår var det babyrytmik & sen lunch med mina fina mammor!
Idag har vi varit ute & gått.. sen bakade jag whoopies med lime/blåbärssmak. Men nej, det var inte så gott som jag trodde, så det bakar jag minsann aldrig igen.

Imorgon kommer lillebror N & vi ska bada i simhallen och sen har han beställt Tacos, så tacos blir det! & OLW popcorn ville han ha, så det finns hemma det med nu :)! Han måste ju bli lite bortskämd av storasyster sin!

& på söndag ska vi träffa min fina barndomsvän Sandra en sväng :)!

Kvällarna och nätterna är fortfarande kaos, har dock gett henne välling både igår och idag, igår fick hon sempers och hade så ont i magen och bara skrek, men idag fick hon majsvälling och hittills sover hon bättre än på länge! Men jag ska inte ropa hej ännu, natten är ung!

och hon rullar från mage till rygg jättebra nu! Inte från mage till rygg än, men nästan! Ibland går det!

Nehä? Gå och lägga sig kanske så vi är laddade och pigga inför lillebrors besök imorgon ♥!

Eddie & Inez Gynette på lunchdejt ;) ♥



Liten höning som ligger och spanar på sin mamma!
Hon snurrar numera runt som en galning i gymmet :)

Älskade unge!