11 frågor 11 svar om mig

1. Om du vann en miljon kronor, vad skulle du göra för pengarna?
Jag skulle avbetala mina skulder och resa till New York för att shoppa. Sen skulle jag ge min pappa något för det är han värd. Mina syskon skulle få lite pengar dom med :). & Inez såklart.. sen är nog pengarna slut typ.


2. Har du stökigt hemma?
Det vill jag nog inte påstå. Organiserat kaos? Nej, men det är nog ordning i stort sett. Stökigt på ytan mellan varven.

3. Vad är du mest stolt över hos dig själv?

Att jag har klarat att vara ensamstående mamma i snart 2 år. Jag har tagit alla vakennätter, skakat alla vällingflaskor och pussat varenda sår.

4. Aldrig mer borsta håret eller aldrig mer sminka dig. Vad väljer du?

- Enkelt! Aldrig mer borsta håret! Gör det sällan som det är redan nu.


5. Vad är det läskigaste du vet?
Hajar, sniglar och rymden. Kan knappt prata om något av det. Är så j ä v l a rädd.


6. Vilken tv-serie kan du tänka dig att se om. Twin peaks, Robinson säsong ett eller Beverly Hills?
Robinson helt klart! Det var ju sjukt bra innan SVT sålde det vidare och lirare som Paolo Roberto tog över. Tacka vet jag Harald Treutiger och Martin Melin.


7. Vem skulle spela dig i filmen om dig själv?
Christina Ricci har jag hört att jag är lik så det får bli henne.

8. Vart vill du resa?

Överallt! Jag vill se hela världen! Men helst av allt vill jag åka Rosa Bussarna i Afrika.


9. Vad är det snällaste någon någonsin har sagt om dig?
Alltså herregud. Ingen aning! Vad självkritiskt jag verkar nu.

 

10. Vad är alltid snyggt även om modet förändras?
Vita Converse, en snygg vit tshirt och ett par mörka jeans. (dock inget jag skulle ta på mig, men andra kan vara sjukt snygga i det.)

11. Vad är din största materiella önskan?
En fantastisk stor fin lägenhet med stor balkong, vitt lantligt kök och massa fina prickiga tapeter.


Onsdag 23 maj

Idag har varit en jävla skitdag. Ja, inte med lillan & inte med vädret utan med mig. Mitt mående framförallt. Ibland orkar man bara inte och precis allt är tungt. Ångesten har liksom legat precis runt hörnet hela dagen. Som tur är hade lillan 5 timmar på dagis att avverka så jag fick ligga hemma och bara andas ett par timmar.

Sen hämtades lilla I hem och vi spenderade ett par timmar på gården hemma och passade på att ta ut hamstern i gräset innan vi åkte till Osudden. Där picknickade vi och kände på det svinkalla vattnet. Folk badade och jag förstår inte hur. Mina fötter domnade på riktigt av. Inez-Gynette sprang på upptäcksfärd överallt & ingenstans, givetvis med mammas vakande öga över sig.

Sen ikväll har jag lipat lite av miljarder anledningar. Men imorgon då kör vi nya tag.

I övrigt är det skitvarmt, jag dör värmedöden. Kvällarna är schyssta dock, härlig att bara sitta ute och läsa. Men resternade 20 timmar på dygnet kan dra åt pipan. Hösten är bäst!


Lilla lilla barn, tur jag har dig att krypa ner bredvid ♥

Fina tisdag!

Herregud vad jag är kass på det här med bloggandet. Vill men prioriterar det liksom inte. Har hunnit med massa sen sist, sprungit vårruset, varit i Borås hos min fina Anne, haft en utekväll med vänner (sämsta ever dock), ätit sjukt mycket glass, skaffat ny säng, varit på min första 3D bio, släktträff, ja & massa mer.

Vi mår bra iallafall. Lillan pratar massor. Säger det flesta orden nu & namnen på alla kan hon. Man får akta sig noga med vad man säger nuförtiden. Härromveckan sprang hon runt och sa fan.. Inte sådär jättegulligt när det kommer ur munnen på en 20månaders.
& sömnen, denna jääääävla sömnen alltså. ÄNTLIGEN HAR DET SLÄPPT! Känner mig så lycklig över det. Hon sover hela nätter, ingen välling under natten & jag söver om henne max 1 gång på kvällen.

Fattar ni att om 4 månader blir hon 2 år?! Vad hände där liksom? Jag fattar det då inte. Tyckte hon låg och snusade på mitt bröst igår typ. Nuförtiden ska man vara glad om man hinner sno en kram här och där.

Jaja, idag är det fint väder, solen skiner. Startade morgonen med starbuckskaffe & nybakad baguette & i eftermiddag ska vi hem till familjen. Fina tisdag!