dag 04 – en låt som gör dig ledsen


dag 03 – en låt som gör dig glad



Okeeeej, kanske inte gladaste videon men låten är grym!
Får ett rus i kroppen!

dag 02 – din hatlåt

Denna låten är fan knappt värd ett inlägg så mycket ogillar jag den.
Hatar är nog att ta i, men sån här musik är verkligen fruktansvärd.. och hans röst?!
Har någon sparkat han på kulorna?!


dag 01 – din favoritlåt



Jag har så många favoriter.. men så satt jag och klickade över mina absoluta favoriter
och upp kom denna och jag började gråta och då visste jag att denna,
denna låten är svårslagen..

Musiklista!

Hej!
Tänkte blogga massa om midsommar så fort Lisa mailat alla bilder, blir så mycket roligare när man får med lite bilder i inlägget!

Iallafall så tänkte jag börja med en lista som känns överkomlig att hinna/orka med & som dessutom är rolig! Musik säger så mycket om människor och vilket sinnestillstånd man är i.
Jag tänkte köra igång direkt ikväll! :)

Här har vi listan:

dag 01 – din favoritlåt
dag 02
– din hatlåt
dag 03 – en låt som gör dig glad
dag 04
– en låt som gör dig ledsen
dag 05
– en låt som påminner dig om någon
dag 06
– en låt som påminner dig om ett ställe
dag 07
– en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
dag 08
– en låt som du kan hela texten till
dag 09
– en låt du kan dansa till
dag 10
– en låt som får dig att somna
dag 11
– en låt av ditt favoritband
dag 12
– en låt av ett band du hatar
dag 13
– en låt som är guilty pleasure
dag 14
– en låt som ingen tror att du skulle älska
dag 15
– en låt som beskriver dig
dag 16
– en låt som du brukade älska men nu hatar
dag 17
– en låt som du ofta hör på radio
dag 18
– en låt som du önskar att du fick höra på radio
dag 19
– en låt från din favoritplatta
dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg
dag 21
– en låt du lyssnar på när du är lycklig
dag 22
– en låt du lyssnar på när du är ledsen
dag 23
– en låt du vill ha på ditt bröllop
dag 24 – en låt du vill ha på din begravning
dag 25 – en låt som får dig att skratta
dag 26
– en låt du kan spela på instrument
dag 27
– en låt du skulle vilja kunna spela på instrument
dag 28
– en låt som får dig att känna dig skyldig
dag 29
– en låt från din barndom
dag 30
– din favoritlåt från den här tiden förra året

Sådär 1700 dagar senare..

I have realized that when your heart breaks you got to
fight like hell to make sure you're still alive, because you are.
And the pain you feel? Well, that's life.
The confusion and fear? That's there to remind you that somewhere
out there is something better and something worth fighting for.



Censurerade bilden för familjens skull.

Tid, ork & lust..

Nu var det alldeles för längesen jag bloggade. Vet egentligen inte varför det dröjt så.. Har inte haft varken ork eller något att skriva om direkt. Det känns som om livet bara rusar på. Liten kryper, tänder poppar upp som popcorn, hon står korta stunder utan stöd. Säger mamma. Går utmed bord. Sover numera i egen säng! Japp.. Ni läste rätt! Kände att det var värt ett försök eftersom nätterna varit så himla kaosartade länge. Och det funkar! Hon sover hela nätter nu, hon äter inte ens på natten. Stoppar in nappen kanske 1-2 gånger.. Har satt på babyrocks på sängen så nu är det bara att vagga sängen när hon vaknar till istället för att böja mig ner och buffa. Ryggen tog verkligen stryk av det..

Blö. tänkte skriva massa om helgen, men jag orkar inte.. Ska tvätta av mig sminket och gå och lägga mig!

Skriver mer imorgon!

Kram!



Fina fina dagar!

Har haft 3 fantastiska dagar.. eller ja, dagen idag kanske inte var fantastisk till att börja med, men den blev bra till slut :).

Iförrgår var det så galet fint väder så det blev att inhandla en pool till liten och hennes vänner. Vi gick ut redan vid 11 och kom inte hem igen förrens 10 på kvällen! Sussi och Tindra-Louise var här hela dagen! Vi satte ut poolen på gården, fyllde den med vatten, käkade frukt och chips och bara va.. Emelie & Ebba kikade förbi en sväng också. Liten plaskade i poolen tillochfrån hela dagen. Kvällen avslutades med grillning hemma hos Sussi & Daniel och häng i deras trädgård.

Igår hände väl egentligen samma sak som iförrgår. Poolhäng med hemmagjorda baguetter, fint sällskap, galet varmt väder och lycklig liten. Skillnaden var väl mer att igår var poolen mycket roligare än i förrgår. Hon skrek av lycka och kröp runt i poolen och kastade iväg bollen som följde med. Hon höll på så ungefär en timma åt gången, sen vilades det lite, busades i gräset och sov. Hon var helt naken nästan hela dagen. Hon sov tillochmed middag naken på en filt.. Skönt för hennes dåliga hy, att få luftas ordentligt! Kvällen avslutades med lite middag med Sandra & Sussi hemma hos mig och big brotherfinalen! Simon vann, finafina Simon! Jag var mer än nöjd!

Natten var skit. Liten vaknade på kvällen runt kvart i 11 och var sen vaken till 2. Vid 6 vaknade jag av att hon slet sönder blöjan, alltså.. hon öppnade inte den. Hon slet sönder den och det var blöjludd i hela sängen. Så jag tog av henne blöjan och då kissade hon i hela sängen. Sen ramlade hon ner från sängen mitt i allt tumult och ville absolut inte somna om efter att jag slitit av alla sängkläder och ville sova.. Icke då..
Så efter 4 timmars sömn var det bara att gå upp.. Vi somnade om en timme till någonstans under förmiddagen. Vet inte när, men vet att jag fick en timme sömn mitt i allt kaos typ.

Sen gjorde vi oss ordning och traskade och köpte blommor och gick bort till morfars grav. Vattnade där och satt en stund. Liten kollade på dom fina blommorna som fanns där och kröp runt. Det var skönt att vara där ensam en stund. Så ledsamt och fridfullt. Han ligger på en så fin plats där solen skiner på han så fint ♥.

På eftermiddagen hade Lisa & Cidde bjudit med mig och liten hem till Ciddes föräldrar(?!) för att grilla.. Haha, det låter kanske lite konstigt men det var jättetrevligt. Vincent & lilla I lekte så fint på en filt.. eller ja fint & fint. Tar den ena en leksak ska den andra ha den, tar den andra då en ny, så tar den andra den.. och ja så håller det på typ. Men dom är söta. Klappar på varandra och pussas lite. Eller I vill pussas och bita i näsan, Vincent är mer skeptisk till det hela ;) Finungar! Jag tog faktiskt tillochmed ett glas vin! Och det är första gången sen Liten föddes som jag tar ett glas vin medans hon är med. Och andra gången sen jag blev gravid som jag drack vin överhuvudtaget! Men det var så sjukt fint väder, grillad mat och fint sällskap så då slog jag till!


& ja.. Idag blir Liten 9 månader ♥ Grattis min älskade lilla unge!
och det betyder ju faktiskt att även Vincent blir 9 månader idag! Grattis världens sötaste Vincent!
Åh vad ni är fantastiska!

Nu vaknar liten.. igen.. så jag avslutar med en bild från idag:


Liten hos sin gammelmorfar ♥..



Urnsättning.

Natten var kaos, precis som de senaste 2 nätterna. Vet inte om det kan vara så att det blir extra mycket kaos nu när hon äter antibotika?! Kanske blir lite orolig av medicinen?
Hon vaknade hela tiden igårkväll och inatt.. Så det var till att vagga och vyssa, trösta och pussa på.
Vid 5 gav jag upp och satte ner barnet på golvet och lät henne gå lös. Runt halv 6 somnade om gjorde jag, helt själv. Får sån ångest, tänk om något hänt nät hon kröp runt och jag sov?!
Vaknade iallafall av ett jäkla brak från köket. Gick dit och vad fann jag? Jo lilla I hade rivit ner påsarna med pant som jag ställde fram igår bara för att jag skulle bli av med det. Så det var burkar och flaskor överallt.. Och mitt i allt kaos hade jag tagit av henne blöjan och då bajsade hon på mattan i vardagsrummet.. Hehe.. Så rolig var min morgon!

Senare idag så urnsattes morfar.. Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig. Hann liksom inte förbereda mig heller eftersom jag fick veta det igår. Eller man kan nog inte förbereda sig ändå.. Det var konstigt att han låg där i urnan. Att en så stor människa kan bli så liten. Men det var fint, och solen sken. Och jag tror han satt där uppe och såg ner på oss och log. Älskade Morfar ♥!



Efter det fikade hela familjen i apladalen och barnen fick leka av sig. Liten I sov tro det eller ej!
Efter det blev det en runda med mamma/mormor på stan och sen traskade jag hem till Emma där Sussi var och liten fick sig sitt allra första utomhusdopp! Det var trots allt över 30 grader, jag hade ta mig tusan med hoppat i om jag fått plats!

Imorgon ska jag traska bort till graven tänkte jag. Skulle gärna vilja få en stund där borta själva, bara jag och lillan. Säga hej till morfar och lämna en liten sten jag har till honom. Få säga vad man velat säga men inte velat för det hela tiden varit folk omkring. Jag vill säga hejdå ifred.. Sitta där och berätta lite för lillan om honom och sådär. Efter det ska jag införskaffa en pool och sen kommer Sandra & Eddie! Då tänkte jag att vi skulle ha poolhäng på gården :) Med massa frukt, bad och mys!



Hårspännespremiär!

Första gången liten hade hårspänne idag!