Såhär satt hon hela tiden jämte mig i köket igår, ropade till lite och viftade. Sen sparkade hon massa med benen och sen log hon massvis och i nästa sekund så ropade hon till!
Jag älskar dig!

Våran helg!

Liten är fortsatt förkyld men är mycket bättre nu :) Nu är det mest näsan som är lite snorig bara! Så igår fick faktiskt bli en runda på Inez första marknad tillsammans med Emma & hennes lilla Lilly. & Inez, ja hon sov sig inte helt oväntat igenom det mesta. Som vanligt i vagnen vill säga ;) Jag var dock bara stressad, det var så mycket folk överallt, på stan, i butikern. Jag kände mig bara ivägen med vagnen. Lite shoppat blev det iallafall, framförallt till liten & en strut brända mandlar åkte såklart med hem!

Uppdateringen av lillans garderob :) :


Till vänster: Klänning från kappahls Newbie, en lila prickig body, en rosa body med spetskrage, hennes fina klänningar från kappahl & dom fina haremsbyxor!
Till höger: Ett set med mjukiströja & leggings, bruna prickiga manchesterbyxor  med rosetter längst ner & ett tvåpack pyjamas! Allt från H&M


På eftermiddagen var min gudmor med dotter & hälsa på oss en snabbis :). Dom fick bebismysa lite innan hon ville tillbaka till sin mamma och somnade gott på mitt bröst. Sen satte jag liten i babysittern & bakade muffins och lagade mat. Och hon satt bredvid och var ett solsken ♥! Så länge hon får vara med så är allt bra :).


Inatt skulle man ju vrida klockan med, och jag hatar det. Jag klarar inte tidsomställningar alls bra. Spelar ingen roll att det bara handlar om en timme, jag blir alldeles jetlagad. Men det lägger sig om ett par dagar.

Idag ska jag & liten åka hem till familjen & sova över och imorgon ska jag på min efterkontroll. Huuu, jag är nervös men det kommer nog gå fint.

Garderobsuppdatering & mormorbesök!

Idag har Inez mormor varit på besök & givetvis skämde hon bort liten när hon var här ♥! Ni vet den där fina klänningen jag skrev om igår från KappAhls Vintage Stories kollektion, den som jag stod emot för den var lite för tjusig för vardagen? Den fick hon idag ♥! Åh den är så himla fin, jag har känt på den flera gånger sen hon fick den, och jag kan inte sluta titta på den, den är så himla fin! Det är kärlek! & Liten kommer vara så fin i den! Men jag tror vi spar den till jul eller ja, åtminstone något speciellt tillfälle! & inte nog med det, en annan jättefin lite madickeninspirerad klänning fick hon också! Båda i storlek 62 så dom blir nog alldeles perfekta framåt december :).

Nu har jag inte hunnit ta egna bilder på dom här tjusiga klänningarna eftersom liten fortfarande är förkyld och lite extra mammig & alldeles strax kommer Alex och ska klippa sig så jag snodde bildena från KappAhls hemsida så ni åtminstone får se vilka jag pratar om!

Den vackra blå från Vintage Stories kollektionen & den jättefina "madicken"klänningen :)
(Man kan dessutom dela på förklädesklänningen & den under, 2 i 1 minsann!
)

Annars så har dagen varit bra, liten är jättetrött, och jag börjar bli orolig för att det är RSviruset hon åkt på.. Har läst kanske 50 sidor om det idag och jag blir alldeles orolig. Men jag tror & hoppas att hon bara är förkyld. Men jag ska hålla koll på henne så hon äter som hon ska och sådär. Men jag måste säga att jag tycker hon ätit dåligt idag & sovit ovanligt mycket. Men jag ger det imorgon med, blir det inte bättre får vi kolla så liten bara är förkyld och inget mer.

Nehä, nu ska Alexs hår klippas kort, han kommer bli så tjusig så & sen blir det Idol!


Förkyld torsdagsupdate!

Min lilla bebis är lite sjuk, lilla tjejen. Förkyld och hosta ovanpå det, så vi håller oss mest inne nu! Känns inte alls bra med en förkyld 7 veckorsbebis. Har aldrig varit så orolig i hela mitt liv. Hon är ju så liten. Och näsan är alldeles täppt! Igår inhandlades det näsdroppar men det verkar inte räcka så idag fick det bli en liten promenad för att köpa en Näsfrida. Innan tyckte jag att neeej det verkar onödigt! Men idag köpte jag en ändå & den har verkligen hjälp! Den & näsdroppar i kombination är kanon! Litens näsa är mycket bättre! Lilla älsklingen! Hon är dock inte ett smack hängig för det, nästan tvärtom, ska vara med och kika på allt och imorse låg jag & busade med henne jättelänge och hon bara log, jag älskar hennes leende! Sötast är hon! Köpte ett sånt här hjärta i allas vårat Ullared som man drar i och så vibrerar den! Den älskar hon! Söthönan ♥!
Hoppas iallafall Inez är friskare tills på lördag så vi kan gå ut och gå på marknaden! Vill inte dra ut henne om hon ska vara såhär snuvig!

Inez fick sig ett par nya byxor idag med när vi var ute, såg dom på KappAhl hemsida och dom är från Vintage Stories kollektionen, så himla fina kläder! Helst ville jag ha den blå klänningen också men den kändes lite för tjusig för att användas till vardags så jag stod emot! Fick dessutom helt passande när jag stod i kassankön ett sms från just KappAhl om 25 % rabatt på valfritt plagg, kunde minsann inte bli bättre :)!



Liten Inez fick vara i bärselen under promenaden,
kändes tryggare att ha henne nära mig när hon är förkyld!


Nya haremsbyxorna från KappAhl & en liten dreggellapp!

Igår lyckades jag baka, första gången sen Inez föddes! Okej, det var ett kaos att baka. Jag trodde hon skulle sova ett par timmar som hon brukar på förmiddagen, tji fick jag! Hon vaknade halvvägs! Jaja, kakan blev klar iallafall. Bakade pepparkaksrulltårta med saffransfyllning.. Den var.. mycket speciell. Kan inte sätta fingret på vad jag tyckte om kakan men jag har ju ätit 2 bitar så den glider ju iallafall ner ;) haha!

& ja just det! Igår grät Inez tårar för första gången.. Så nu gör det lite extra ont i hjärtat nu när hon är ledsen och det dessutom kommer tårar!



Du fantastiska tjej


Du har gjort mig till en bättre människa.
Du är mitt livs stora kärlek & hela min existens.
Jag älskar dig för vad du gjort med mig.
Jag är så glad som har dig när livet är svårt & hjärtat gör ont.






Tisdag.

Ännu en ganska sömnlös natt, lipade som en liten gris hela kvällen när liten somnat. Vissa säger ju att; det är "bara" en hund, men en hund blir ju som en i familjen. & 12 år var hon med oss lilla fina. Jag saknar henne så det gör ont redan. Men det är väl typiskt mig också, när jag väl fäster mig vid någon/något då är jag otroligt fäst. Det tar tid för mig att göra det, men när det väl är gjort, då är det på riktigt. Och lilla Ebba, vi saknar dig nog allihopa! Jag älskar dig!

Morgonen nu då, liten sov bäst hela natten, som vanligt. 6 timmar i sträck, sen lite mat och sen somnade hon om direkt på min mage. Nu ligger hon under sängmobilen och tittar, jag passade på att testa mina kläder jag la undan när jag blev gravid!
Säga vad man vill, jag är inte fit för fem över någonstans men jag är jävligt imponerad för att vara 7 veckor sen jag födde barn och var en flodhäst som plussade alldeles för mycket på vågen:

Okej att kjolen sitter aningens tight fortfarande men blixtlåset gick upp och jag är fan imponerad! Och att jag hade stora höfter redan innan har ju inte direkt varit en fördel nu när dom antagit en ännu större form efter graviditeten, men äh.. Inez är värd det, då kan jag ha stora höfter faktiskt. Och jag ska snart ta tag i mina sista 3 kilo, typ nästa vecka kanske, eller något.. Inte så pepp för det alls ännu, men ska absolut inte banta, bara utesluta det där godiset som slinker ner typ varje dag. Sen att jag åkt på världens sug på wienerbröd som jag aldrig ens riktigt tyckt om är ju en annan sak.. Fast jag äter dom bara om dom är sega.. Haha!

Nu ligger liten och ropar, haha, hon låter som en galning. Det är helt tyst sen efter någon minut så låter det typ såhär "Wooogaaha" sen är hon tyst igen och pratar lite sen kommer ropet. Bäst att passa på att ta på mig strumpbyxor innan hon ropar ordentligt på mig!

Ha en fin tisdag!

Tung dag & natt och Inez 7 veckors dag!

Gårdagen & natten till idag har inte varit någon hit alls. Och nu syftar jag inte på bebis som är solståle mest hela tiden nu. Inte alls kvällskinkig som tidigare, kvällarna är mest bara mysiga nu. Utan det har varit mentalt tufft. Mycket ångest som härjat runt, beslutsångest, kroppsångest, ångest för amningen ochsåvidare. Ovanpå allt så var det dags att säga hejdå till våran älskade Ebba igårkväll. Hon var gammal och hade ont. Lilla hunden. Kändes som om mitt hjärta gick lite sönder inatt när jag låg och tänkte på henne. Men det var hennes tur, det var så. Men det gör ändå ont faktiskt. Jag kommer sakna henne så mycket.
Så idag efter kanske 4 timmars sömn är jag egentligen ganska slut, men har fått vara igång hela dagen ändå & liten kräver ju sitt, så man får försöka vara solsken trots allt som ligger i huvudet och bara köra på.

Idag blir min älskling 7 veckor!
Hualigen var tiden går fort läskigt! & så var det dags för BVC & läkarbesök för liten Inez idag! För det första så gick jag dit helt säker på att klockan 1 hade vi tid, men neej det var visst en timme tidare än jag skulle så det var bara att gå ut och ta en promenad och fördriva timman. Liten skötte sig fint hos läkaren. Hon tittade så intresserat på doktorn och sa inte ett ljud. 4790 väger hon nu & är 58 cm lång! 7 cm längre & ett kilo tyngre än när hon föddes! Herregud vad hon växer! Hon har fått lite skorv i huvudet så det ska vi smörja ordentligt nu! Annars var allt fint med Inez, hon är tjusig min tjej ♥! Hon visade villigt upp hur mycker hon kan hålla sitt lilla huvud uppe nu! Hon är stark! & Efter BVCbesöker var hon lite orolig som alltid. Hon är alltid orolig efter BVCbesöket, antar att det är allt det här med att dra av kläderna sen kastas runt på vägning, mätning och sen på med kläderna och upp ner, ja allt i kombination blir lite mycket för henne och det enda som funkar är ligga på mammas axel och bli pussad på.

Bokade även besökslägenheten vi har här i huset till första helgen i December! För då är det mycket på gång & pappa/morfar kommer hit fredag-måndag! Åh jag längtar efter pappsen nu! & han längtar nog mest efter Inez ;). Den 4:e december ska bli extra rolig :). Mer om det kommer senare!

Måste ta mig i kragen och skicka in namnpapprena till Skatteverket i veckan. Annars slutar det säkert med att jag glömmer det och får böta 3000 kr vilket är ganska onödigt. Har ju dock en månad till på mig, men namnet är ju redan klart så lika bra att få det gjort.

På onsdag ska vi skriva på faderskapspapprena, det är ju med på tiden kan man tycka! Haha!


Inez som tappat en strumpa (det var ju ovanligt) kikar på sängmobilen!

Sov gott älskade Ebba

Sov nu gott älskade Ebba & tack för de fina 12 åren.
Jag älskar dig ♥
.








Amning.

Amningen har funkat kanon om vi talar om saker som att hon redan från dag 1 tog bröstet som hon skulle och allt funkade kanon. Fram till dag 5, då skrek hon i 7 timmar. Det enda jag tänkte på när hon skrek så länge var att behålla lunget. Sagt och gjort. Jag var kolugn. Gick runt med henne, bytte blöja, vaggade, satt med henne vid bröstet. Till slut ringde jag BB som frågade om hon var mätt. Och vad vet jag. Noll koll på hur mycker hon fått i sig. Dagen efter gav jag henne lite ersättning. Sen den dagen är hon en annan bebis. Hon är lugn, snäll, glad. Hon skriker mycket sällan. Sover ibland 7-8 timmar på raken på nätterna.

Jag har kombinerat amningen med ersättning fram tills idag. Det går inte längre känner jag. Jag är ärligt talat lite knäckt. Jag vill så gärna. Jag har kämpat med att få igång min mjölk i nästan 7 veckor nu. Pumpat, pumpat, gett henne bröstet flera gånger, men inget händer. Numera när jag pumpar får jag ut kanske 30 ml, då talar vi BÅDA brösten. Och det är ingenting när min tjej numera äter 120 ml ersättning på en måltid.

Nu tar hon knappt bröstet heller, hon vet ju att hon blir mättare på flaskan. Hon har väl lärt sig det nu lillhönan ♥.

Jag var helt inställd på att kämpa med amningen hur ont den än gjorde och sen amma i åtminstone 6 månader. Dessutom blir det faktiskt ganska dyrt med ersättning i längden, amning är bättre. Man har alltid med sig maten, det kostar ingenting och det är mysigt. Nu måste man packa flaska, ersättning & kokat vatten i en termos.

Jag känner mig som en dålig mamma, jag har gråtit över det otaliga gånger.
Men idag, just nu känns det som att jag ger upp. Idag har jag inte ammat på hela dagen, och inte pumpat heller. Jag vet inte om jag orkar kämpa mer. Allt för liten och bröstmjölk är bäst. Men ärligt talat så känns det som om det där lilla hon faktiskt får i sig, lika gärna kan kvitta.


I love you.

 


Älskade hönan

Torsdag idag & idag fyller lillebror 11 år, grattis ♥!

Liten är fortsatt solstråle och jag tycker kvällsoroligheten som hon haft släpper mer och mer. Kvällarna blir mer och mer mysiga. Igår tände vi ljus och myste i soffan! Liten fick massage som hon får nästan varje kväll och hon njöt i fulla drag. Lilla älskling! Så ler hon så sött när man busar med henne. Magpruttar är det roligaste just nu. Då kniper hon ihop ögonen och ser helt chockad ut efteråt, sen ler hon världens sötaste tandlösa leende!

Hon kan också underhållla sig själv småsmå stunder nu, ligga under sängmobilen går bra 10-15 minuter innan hon tröttnar, eller ja, låter jag speldosan tystna är det inte kul längre, men springr jag och drar upp den hela tiden så går det bra en liten stund. Rolig är också den stora Marimekkotavlan, alla dessa linjer! Hon tittar så stort så. Babygymmet är fortsatt tråkigt, antagligen för att det inte låter.

En favoritlåt har hon med, Rihanna & Eminem - Love the way you lie. Är hon kinkig kan man sätta på den så blir hon helt tyst och bara lyssnar. Dock är det bara den låten det funkar med, söthöna!

& igår var jag på banken öppnade jag ett sparkonto till henne! Tog ett sånt där konto där både jag & Inez pappa måste skriva under för att kunna ta ut pengar. Då vet man att dom verkligen sitter säkert. Ingen kommer gå där och nalla inte! :) Så nu är sparandet igång. Förhoppningsvis hinner det bli en del tills hon är 18 och kan använda dom bäst hon vill, men med sunt förnuft ;)! Haha!

Nu ligger hon här på mitt bröst och myser, lilla älskling!
& jag ska eftersom dagens planer gått i stöpet sätta på ett avsnitt av Americas Next Top Model & bädda ner mig i soffan en timme!


Liten höna hemma hos familjen & premiärsitter Jörgens gamla babysitter
& liten lillebror som underhåller ♥

Kunna, vilja, ska.

Jag önskar ibland att jag kunde blogga mer. Att jag orkade blogga mer. Att jag hann blogga mer. Att jag visste vad jag kunde blogga om så det blev mer inlägg. Men det känns som om allt tillslut bara blir likandant. Jag skulle kunna skriva 5 inlägg om dagen om hur mycket jag älskar min dotter. Jag skulle kunna berätta hur fantastiskt jag tycker hon är. Men det blir liksom tjatigt i längden. Och jag kan ändå inte sätta tillräckligt med ord på kärleken jag har till henne.

Jag skulle kunna publicera flera bilder varje dag på min lilla tjej men jag vill inte överexponera henne.

Jag saknar ibland att blogga som jag gjorde förr. Jag saknar att publicera texter som liksom hintar om mina allra innersta känslor. Men samtidigt så har jag inte längre de känslorna som jag hade då. Jag känner liksom inte längre den tomheten som jag gjorde.

Jag skulle kunna berätta mitt livs historia, för den är trots min relativt låga ålder otroligt lång. Och djup. Och.. ja.. men det vill jag inte det heller. Jag behöver få vara privat. Jag behöver inte blotta allt.

Det är så mycket man skulle kunna och saknar och vill. Men man måste inte.

När jag blev gravid och bytte blogg för att starta om på nytt så tappade jag otroligt mycket läsare vilket egentligen inte gör mig något. Men ibland kan jag tycka det är tråkigt att folk fann mig mer intressant då, mitt i alla ord än vad dom gör nu, som lycklig mamma. Men det är okej, olycka är antaligen mer intressant än allt tjat om vikten på min bebis och lång inlägg om hennes sovrutiner.

-


Kroppen.

Jag satt och tänkte på det igårkväll att det är verkligen helt fantastiskt hur kroppen fungerar. Framförallt det här med graviditet och förlossning, och ja tiden efter förlossningen.

Jag fikade med en kompis härromdagen som ska ha sitt första barn om 5 veckor. Vi pratade förlossning och tiden precis efter förslossningen och allt det där som jag numera vet hur det är. Hon frågade hur man vet att det är dags för förlossning, att det liksom är på riktigt. Och det är konstigt det där, för man bara vet. Värkarna är liksom annorlunda, det går omöjligt att förklara fast jag varit med om det. Sen allt det här med att kroppen liksom.. ja rensade sig timmarna innan.. HAHA. Mindre trevlig information men det är ganska fantastiskt att kroppen liksom sköter det där själv.

Sen kom hon ut, min lilla höna! Och det är fan helt fantastiskt att kroppen kan! Att man kan föda något så fantastiskt, att det liksom går. Att kroppen kan fungera och att det liksom blir rätt så många gånger. För det är egentligen väldigt sällan det går fel men tanke på hur många barn som föds.

Tiden efter förlossningen har jag inte upplevt som alls jobbig heller direkt. Man blöder lite grann rätt länge, men det var liksom aldrig så som jag trodde. Jag trodde blodet skulle forsa typ, men icke! Och att man återställer sig så bra som man gör.

Och folk klagar på att det är så svårt att gå ner sina graviditetskilon. Jag tillhör inte den skaran. Jag har bara 3 kilo kvar och då har jag typ levt på massa godis och skräpmat sen liten föddes. (Och ja, jag gick upp rätt mycket i slutet, det sa pang efter vecka 37 och kilorna bara rasade på) Hade jag ätit som jag borde hade dom varit borta sen länge. Men just nu skiter jag i vilket och äter vad jag vill. Ska väl ta tag i det snart typ. Magen, okej.. den är väl inte som den var, den är lite slappare med X antal bristningar. Men det får vara det med just nu. Jag födde ju för fan barn för 5 veckor sen och min kropp, den är fan fantastisk!

Haha, vilket inlägg det här blev men jag är så imponerad av kroppen, av min kropp! Hur jävla fantastisk den är egentligen. Jag är så jävla stolt över att ha fått barn och att jag klarade det så bra som jag faktiskt gjorde.

Fredagsmys

Idag har vi varit på BVC! Och hon växer så det knakar! När vi vägde henne så blev jag helt chockad! Hon gick ju ner från 3725 till 3300 ungefär där i början och sen var det lite svårt att få upp henne i födelsevikten igen, och inte förrens förra veckan hade hon kommit ikapp sig och vägde 3740! Idag hade hon gått upp till 4210 gram! Duktiga lilla tjej! Skönt att veta att det går uppåt nu och jag slipper tänka mer på det! Och 55,5 cm är hon nu! Min tjej ♥! Jag är så stolt! Annars var allt fint med liten! Hormonprickar har hon jättemycket men det var inget att göra åt och det berodde inte heller på något jag åt och det var ju skönt att veta! Och dom försvinner ju faktiskt! Och söt är hon ändå!

Sen tog vi en långpromenad hem i höstvädret och sen gick vi och skickade tillbaka lite kläder jag beställt till Inez från H&M. Den ena klänningen var verkligen superfin.. men det var handtvätt på den såg jag! Och nej tack, plagg med handtvätt får allt fröken vänta lite med tills det inte hamnar spy på kläderna ungefär hela tiden.

Sen kom Sandra med pojkvän hit på lite fredagsmys och jag fick äntligen äta tacos. Har varit sugen på det i flera veckor! Nu är det Idol på tv:n, liten sover på mitt bröst och jag är tröttast i stan. Ska gå och lägga mig i sängen framför tvn där istället så fort det är nästa reklam. Är tantvarning på mig nuförtiden. Sover innan 9 och tycker om att titta på Debatt.. Huaaaligen.







älskade tjej

Det finns inga ord i världen
som kan berätta hur mycket jag älskar dig.

Mys!

Klockan är 09.47 & liten sover fortfarande så jag har hunnit både göra mig iordning och äta frukost! Så jag får väl passa på att blogga lite med!

Igårkväll hade vi kvällsmys hela kvällen! Liten var på sitt allra bästa solskenshumör så vi låg på en filt i vardagsrummet och pratade och busade i ett par timmar. Sen fick liten massage och det älskar hon, speciellt fötterna, hon är så söt när man masserar dom! Gör världens sötaste miner och ser helt nöjd ut!
Sen avslutade vi kvällen med att ta en dusch ihop! & vilken hit det var! Det gör vi minsann om för hönan njöt i fulla drag och så fort inte duschstrålarna var på henne så skrek hon till och sen tystnande hon direkt nör strålarna kom på henne igen! Söthöna!
Efter duschen kröp vi ner i sängen och så fick hon ett mål mat & sen somnade vi båda gott. Sen vaknade hon inte förrens 7 timmar senare och ville ha mat! Jag var i chock! 7 TIMMAR! Helt otroligt. Har inte sovit 7 timmar i sträck på jättejättelänge. Sen somnade hon om efter att vi morgonmyst i två timmar!

Neeehä, nu vaknade min tjej mitt i allt så nu ligger hon och äter så nu är jag enarmad bandit.. igen ;)!

Tjipp!

Inez 4 veckor ♥

Idag blir min lilla tjej 4 veckor. Jag är så stolt över henne och hennes utveckling, hon är så duktig med nacken nu och tränar den en massa! Nu håller hon upp den så fint och duktigt och kämpar verkligen på:

Men samtidigt som jag älskar att se hennes utveckling och blir så stolt så inser jag samtidigt hur snabbt tiden har gått. Det är 4 veckor sen jag kämpade för att få ut henne. Det är 4 veckor sen vi låg där i sängen på BB hönan & jag. Hon var så liten, så himla skör. Och visst är hon det fortfarande men på ett annat sätt.

Så idag har jag gråtit lite, mitt mammahjärta vill aldrig att Inez ska bli stor. Samtidigt som jag längtar tills hon ler och säger mamma. Ja, det är verkligen dubbla känslor. Men hur kan det vara 4 veckor sen hon kom?! Hur kan tiden ha rusat på så? Min lilla älskade tjej, kan vi inte bara stanna tiden lite?

Jag njuter och försöker ta vara på varje sekund, men det känns inte som om tiden räcker till ändå.

Nej nu ska jag inte skriva mer om det, får då gråter jag ihjäl mig här.


Fredagsupdate!

Har varit ett par kämpiga dagar med en liten envis tjej som totalvägrar sova på dagen vilket resulterar i en övertrött och envis tjej som inte somnar på kvällen just för att hon är övertrött. Hon somnar bara till korta stunder under dagen, 10 minuter ungefär, men inte mer än så! Lilla höna ♥! Men mellan de där kämpiga stunderna så är hon sötast och det gör ju att man direkt glömmer bort att det var kämpigt bara för en timme sen. Och det är värt det, man får räkna med det helt enkelt. Hon är ju bara liten och vet ibland varken ut eller in. Hennes mage är ju lite bråkig med och då är det faktiskt inte heller lätt att hela tiden vara en solstråle.

Men hon lyser upp mina dagar genom att bara vara, och jag älskar henne så mycket, min stjärna.

Igår fyllde jag år minsann, det kändes ju faktiskt ganska meningslöst. Inget att fira alls. Känns som om det kunde kvittat faktiskt. Hann inte ens äta middag igår, inte frukost heller för den delen.. Så roligt var det!

Hepp, nu ska vi krypa ner i sängen med Idol på tv:n! Vet knappt när jag var uppe efter klockan 10 på kvällen sist. & imorgon måste vi upp tidigt för jag och familjen ska på utflykt! & det är ju inte så att man kan gå upp en timme innan avfärd längre. Numera tar ju morgonen 2-3 timmar. Det ska matas, rapas, & spys. Bytas blöja ett par gånger, kläs på och allra helst mysas lite också. Sen ska man ju helst hinna med sig själv också.
Natti!

Älskade lilla dotter ♥