Fredagsupdate!

Har varit ett par kämpiga dagar med en liten envis tjej som totalvägrar sova på dagen vilket resulterar i en övertrött och envis tjej som inte somnar på kvällen just för att hon är övertrött. Hon somnar bara till korta stunder under dagen, 10 minuter ungefär, men inte mer än så! Lilla höna ♥! Men mellan de där kämpiga stunderna så är hon sötast och det gör ju att man direkt glömmer bort att det var kämpigt bara för en timme sen. Och det är värt det, man får räkna med det helt enkelt. Hon är ju bara liten och vet ibland varken ut eller in. Hennes mage är ju lite bråkig med och då är det faktiskt inte heller lätt att hela tiden vara en solstråle.

Men hon lyser upp mina dagar genom att bara vara, och jag älskar henne så mycket, min stjärna.

Igår fyllde jag år minsann, det kändes ju faktiskt ganska meningslöst. Inget att fira alls. Känns som om det kunde kvittat faktiskt. Hann inte ens äta middag igår, inte frukost heller för den delen.. Så roligt var det!

Hepp, nu ska vi krypa ner i sängen med Idol på tv:n! Vet knappt när jag var uppe efter klockan 10 på kvällen sist. & imorgon måste vi upp tidigt för jag och familjen ska på utflykt! & det är ju inte så att man kan gå upp en timme innan avfärd längre. Numera tar ju morgonen 2-3 timmar. Det ska matas, rapas, & spys. Bytas blöja ett par gånger, kläs på och allra helst mysas lite också. Sen ska man ju helst hinna med sig själv också.
Natti!

Älskade lilla dotter ♥

Kommentarer
Postat av: Sandra

Mysigt med utflykt! :D

2010-10-01 @ 23:22:04
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Moster

Har du prövat miniform?? De gav jag elias för jämnan. finns på apoteket. Sen om du matar i flaska ska du köpa kolikflaskan. Spelar ingen roll om dom har kolik eller ej, men det tar ju bort "bubblorna" och gaserna i magen som gör att dom blir gnälliga. Den flaskan finns på babyproffsen. (iaf i gislaved) Det heter "nått" Brown :)

Krama tösen från mej. Hon är ju så söt.

2010-10-02 @ 09:40:04
URL: http://frublom.blogg.se/
Postat av: Anna

Hon är otroligt söt:)

2010-10-02 @ 11:20:21
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Postat av: Pia [stjerndorff.com]

Hihi, vad nappen ser stor ut på lilla! Tar upp en stooor del av ansiktet! :)

2010-10-03 @ 19:58:33
URL: http://stjerndorff.com
Postat av: Jonna

Min lilla Elsa har varit exakt likadan idag, men det är som du säger - man glömmer lätt av hur "jobbigt" det kan kännas vissa stunder - ett öga på den lilla och man skiner upp som en sol igen. Mys.



Sicken fin liten klänning hon har på sig, var är den inköpt tro !?



Kram!

2010-10-04 @ 16:28:50
URL: http://djonna.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja vi får se om det blir tupp eller höna då;)

2010-10-04 @ 20:26:42
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback