Mys!

Klockan är 09.47 & liten sover fortfarande så jag har hunnit både göra mig iordning och äta frukost! Så jag får väl passa på att blogga lite med!

Igårkväll hade vi kvällsmys hela kvällen! Liten var på sitt allra bästa solskenshumör så vi låg på en filt i vardagsrummet och pratade och busade i ett par timmar. Sen fick liten massage och det älskar hon, speciellt fötterna, hon är så söt när man masserar dom! Gör världens sötaste miner och ser helt nöjd ut!
Sen avslutade vi kvällen med att ta en dusch ihop! & vilken hit det var! Det gör vi minsann om för hönan njöt i fulla drag och så fort inte duschstrålarna var på henne så skrek hon till och sen tystnande hon direkt nör strålarna kom på henne igen! Söthöna!
Efter duschen kröp vi ner i sängen och så fick hon ett mål mat & sen somnade vi båda gott. Sen vaknade hon inte förrens 7 timmar senare och ville ha mat! Jag var i chock! 7 TIMMAR! Helt otroligt. Har inte sovit 7 timmar i sträck på jättejättelänge. Sen somnade hon om efter att vi morgonmyst i två timmar!

Neeehä, nu vaknade min tjej mitt i allt så nu ligger hon och äter så nu är jag enarmad bandit.. igen ;)!

Tjipp!

Kommentarer
Postat av: Anna

Oj 7 timmar vilken mammalyx:). Verkar ha varit en jättemysig kväll!

2010-10-06 @ 10:40:07
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Postat av: Sandra

Jaså :P Jag tycker jag låter precis som vanligt xD

2010-10-06 @ 16:22:10
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Sandra

Jag har iofs märkt att jag pratar tydligare i videoinläggen än jag gör IRL. Då pratar jag mycket snabbare och slarvigare. Har t.o.m. Larry påpekat. Kanske är bra, vad vet jag :p En fördel om nån hör vad jag säger.. xD

2010-10-06 @ 16:41:20
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Sandra

Kanske bara blir så på film då? Eller jag vet inte xD

2010-10-06 @ 16:51:46
URL: http://rockgrodan.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback