Update,

Ibland blir jag så himla till mig av skratt runt folks spekulationer :). Jag delar inte med mig av allt i den här bloggen även om det är mycket. Jag delar inte med mig av mitt inre så som jag kunde göra förr, i texter och ord. Jag har valt att utlämna mycket, dels för att skydda, dels för att det är vad jag vill. Jag vill inte vara sådär känslomässigt öppen längre. Inte på det viset som jag var förr.

En spekulationen är ju just det här med lilla bebisens pappa :). Jag har fått höra det mest konstiga sakerna ryktesvägar, och jag skrattar ihjäl mig varje gång! Ni som inte känner oss, ni vet faktiskt inte!
Jag säger bara såhär om det, klart han finns! Sen att jag inte väljer att skriva om honom, det är ju faktiskt upp till mig och inte er.
Jag behöver helt enkelt inte sitta och bekräfta att han finns hela tiden!

Jag har blivit sämst på att lägga in bilder, men min kamera är sönder och mitt minneskort till mobilen har jag tappat. Men jag ska skärpa mig, ska nog allt försöka få in lite kort ikväll ändå. Magbilder bland annat! Längesen jag uppdaterade er på den fronten nu, men jag har ju inte vuxit något på typ en månad, så egentligen finns det ju inget att uppdatera om. Därimot så lyckades jag, tro det eller ej, fota magen när en fot sticker ut! Helt sjukt ser det ut! Ska försöka lägga in den sen ikväll :)

Annars ja, varit hos BM igen igår, blev uppringd i onsdagskväll av specialistläkaren och hon ville ha dit mig genast på att ta mer blodprov så det va bara att släpa dit rumpan igår och låta dom ta ännu mer blod. Så idag ringde hon upp. Nu är det brist på Folsyra också. Så nu ska jag börja äta folsyra igen. Sagt & gjort. Skulle ta om proverna om 2 veckor för att se om det blivit bättre med båda magnesium, B12 och folsyra. Folsyra skulle jag tydligen äta även efteråt om jag förstod henne rätt. Ska ju dit igen på onsdag i vilket fall så får väl veta mer om allt då. Känns som om jag inte gör annat än att springa där nu, har varit där två gånger denna veckan, sen har dom ringt mig 3 gånger ovanpå det, och nästa vecka ska jag dit igen. Men man ska väl vara tacksam för att dom har koll antar jag.

Ja, denna veckan har verkligen varit smockad och fortsätter så vara även imorgon. Har bakat sjukt mycket kakor och bullar som jag fryst ner så man har fika att bjuda på när bebis släkt & vänner kommer och hälsar på sen. Har rensat ut lite här hemma med, garderober och så :). Sen idag har jag klippt lite grann och imorgon ska jag på Emmas 25års fest! Jag vet dock inte vad fan jag ska klämma ner magen i för klänning men det ska nog lösa sig. Och på söndag ska jag, om vädret tilllåter på min fina lillebrors fotbollsmatch :).

Nu blir det melon, Coca Cola vanilj och film :).

Vecka 38 på söndag!
Snart är lilla fina här
♥!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Ja jisses! Nu är det ju inte lång tid kvar! :o Haha! Har folk inte trott att din bebis har en pappa? Hur fan tror dem att bebisen blev till då? Kom storken och slängde in bebisen i magen? Hahahahaha! Folk är ju tröga ibland. Jag förstår helt att du inte vill skriva om pappan, varför skulle du det liksom? Ta hand om dig nu och lycka till med alla besöken hos din BM =)

2010-08-07 @ 11:06:58
URL: http://frusenskog.bloggplatsen.se
Postat av: Pia [stjerndorff.com]

Haha, men va? Tror folk att han inte existerar? Hur skulle det gå ihop? xD

2010-08-07 @ 15:35:50
URL: http://stjerndorff.com
Postat av: Josse

Hejsan, jag är en av dina bloggläsare, och jag ville bara säga att jag råkade se dig på stan idag, och jag tyckte du såg fin ut i din hög-gravida mage :)



Hoppas förlossningen går bra, Kram.

2010-08-09 @ 20:47:12


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback