Tillbaka i verkligheten.

Nu är jag hemma sen ett par dagar. Spenderat midsommarhelgen i Göteborg hos Nella, det var fint att få komma ifrån vardagen lite och alla måste och få andas lite annan luft. Spenderade midsommarförmiddagen vid klipporna vid havet och vissa njöt mer än andra, jag frös mest och var kissnödig ungefär hela tiden, haha! Solen var framme men det blåste verkligen helt galet mycket. Men jag fick en hel del korsord lösta iallafall :).
Sen var det midsommarmiddag hemma hos Emma & Robert, grillning och sjukt mycket jordgubbar severades! Jag drack alkoholfritt vin till det hela! Faktiskt helt okej smak på det ändå, visst känns det att något fattas men det slank ju ner ändå så!
Midsommardagen spenderades mest på Petronellas baksida, det var helt galet varmt! Åt korv med bröd och umgicks mest. Sen var vi ute en sväng på kvällen och firades en kompis till Nellas födelsedag! Dom pimplade drinkar och jag cola och vatten.. just då var jag lagom trött på det hela. Kändes så meningslöst att dricka något bara för att vara med i gemenskapen, men det var trevligt att komma ut :)!
Söndagen blev inte alls som tänkt och jag tog tåget hem ett par timmar tidigare än planerat.

Allt som hände på söndagen har fått mig att totalt tappa tron på människor. Det känns som om det bara är så himla mycket svek överallt. Jag är mer sårbar än vanligt, visst. Det vet jag. Men det var så mycket precis hela dagen. Och det här var liksom droppen.

Igår var jag ialalfall ute hos familjen och fixade med vagnen. Så nu är den helt ihopsatt och skinande! Sen följde lillebror N med hem hit på övernattning. Vi såg film och han skämdes bort med både pringleschips och plockgodis! Och idag fick han lyxfrukost och sen gick vi ut och köpte varsin glass och satt i gräset i solen och pratade. Mysigt!
Dom där två, mina fina små är verkligen det bästa jag har!

Denna veckan är det mycket att göra! & på lördag är det dags för babykalas! Då ska vi grilla och äta massa tårta med de flesta av mina fina vänner. Har varit under planering i två månader nu så jag hoppas det kommer bli lyckat :) En hel del att dona med innan men kul ska det bli! Tipsrunda ska fixas klart, mat ska handlas och en hel del annat.

Dessutom så är jag i vecka 32 nu!
Och idag är det den 29 juni & den 29 augusti är det beräknat, så snart, snart är plutten här!



Klipporna där vi spenderade midsommarförmiddagen;



Jag på misommarkvällen;
(här ser ni dessutom att jag klippt av mig håret & färgat det)



& Så fick bebis byxor & snutte från Polarn & Pyret!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Va fint med havsklippor! :O

2010-06-29 @ 23:09:22
URL: http://rockgrodan.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback