En fullsmockad dag!

Vilken dag, den har varit helt smockad. Kom hem för först en timme sen efter att ha gått hemifrån vid 9 imorse. Först och främst så fick jag ta upp liten vid 7 imorse vilket jag med råge fått äta upp idag. Bebis har varit övertrött och inte kommit till ro alls..
Iallafall så åkte vi först och främst till Bor för lite planering och pysslande! Längtar till den 4:e, ska bli så mysigt!

Sen följde jag med hem en runda & fikade sen var det snabba bud in till stan igen! Då tog vi en långpromenad i snön & sen var det dags för BVC besök. Bebis var så ledsen både i väntrummet och under besöket. Bara skrek och skrek och skrek, stackarn som var så trött! Iallfall så stod vägning & mätning på schemat. 59 cm långt & 5190 gram! Hualigen vad hon växer lilla fina ♥!

Direkt efter det var det att gå till rummet där det var dags för den första träffen med mammagruppen! Hann få i liten mat & hon somnade alldeles lagom på mitt bröst tills det hela började! Lite mammor från föräldragruppen var med & det var roligt att se dom & deras små bebisar. Min höna bara sov dock, haha! Inget ett smack intresserad ;)! De andra bebisarna pratade med varandra och höll låda! Fina små bebisarna!

Sen till slut efter att ha handlat ytterligare en kräm på apoteket så vandrade vi äntligen hemåt! Jag har köpt typ 5 krämer de närmsta veckorna, alla till liten. Men hon har så mycket skorv, i precis hela huvudet och hon är så torr på resten av kroppen så nu ska det smörjas ännu mer minsann! Liten vaknade iallafall såklart lagom tills vi skulle hem och var alldeles tyst i vagnen.. Men så fort vi kom in så började det igen. Liten plutta! Alldeles nannig, så efter lite mat & mys så somnade hon nyss..

Nu låter det dock som om hon vaknat igen så det är lika bra att avsluta innan det börjar låta allförmycket!

Liten trött älskling.. med en strumpa precis som vanligt!

Kommentarer
Postat av: Anna- gravid i vecka 23

Hon är en stor tös nu:) Söt som få:)

2010-11-10 @ 18:21:05
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Postat av: Cicci

Va jobbigt att hon fortfarande är så torr. Får hoppas att den nya krämen hjälper =)

2010-11-10 @ 19:36:20
URL: http://frusenskog.bloggplatsen.se
Postat av: Pia [stjerndorff.com]

Åh, hon är så fin! Vill också ha bebis! :D

2010-11-10 @ 19:38:01
URL: http://stjerndorff.com
Postat av: Sandra

Haha tappar hon alltid en strumpa?

2010-11-10 @ 19:38:48
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Åsa

Haha, bebisar och strumpor, alltid bara en. :)

När Pia var bebis tog jag av henne strumporna för att kunna se hennes små fötter, undrar om Gustav kommer att göra lika dant (kommer att var lika stor åldersskillnad)

Kram

2010-11-11 @ 12:34:04
URL: http://storasyster.stjerndorff.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback