Ur funktion!

Ja men det gick ju bra med den där listan.. Jättebra verkligen. Vet inte var min inspiration tagit vägen, men antar att det är mycket annat som tar min tid. 15 augusti börjar jag plugga upp lite ämnen så jag kan komma in på sjuksköterskeutbildningen till hösten. & 1a septemer flyttar vi! ÄNTLIGEN! Hela två våningar ner! Haha! Men till en större lägenhet! Ska bli så himla bra! Längtar verkligen! Slippa trapporna, egen uteplats.. Har köpt mig nya möbler dessutom. Nu behöver jag bara snickra & klä en sängstomme och börja packa. En tripp till Ikea behövs också.. (I födelsedagspresent så vill jag ha presentkort på IKEA. innan jag blir ruinerad så alla vet ;) hehe ) Skulle behöva en sekretär också. Så om någon har en dom vill bli av med så hojta! Jag gör gärna om den. Ovanpå allt har jag ju liten också. Så jag har alltså ganska fullt upp just nu.

Sen har jag hunnit träffa en karl, fast det är helt komplicerat. Ovanligt va? Jag brukar ju verkligen inte alls ha komplicerade förhållanden.. hehe.. Anyway. Inte så mycket mer med den. Han har träffat Inez & det går bra, han är alldeles till sig över henne. Men i onsdagsnatt hade vi en jävla disskution och han gick hem mitt i natten. Efter det blev det aningens knepigt och nu vet jag inte vad som händer. Vi får se. Känner mig aningens förrvirrad. Och lite stressad..

På lördag är det bröllop & dop! Finaste Sandra & hennes Thomas ska gifta sig & dottern Thea ska döpas! Ska bli så himla roligt! Presenterna är klara, klänning klar, smycken klar. Nu återstår skoproblemet men det löser sig väl!

Förresten! Idag pillade Inez-Gynette på en av min grannes dekorationsstenar när vi satt ute och pratade. Då tittade hon på mig och sa: ajaj.. HAHA! Sötaste lillhöna ♥! Kan det vara så att det ordet används en del här hemma ;)?

Nehä, nu ska jag plocka lite!
Tjipp!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Varför har du inte berättat om den killen för?! Sånt ska jag inte få reda på genom EN BLOGG :(

2011-07-17 @ 14:11:17
URL: http://rockgrodan.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback